Politique de remboursement

Retouren

De terracotta harspotten zijn ouder dan 40 jaar - het kan dus zijn dat er in de loop der jaren barstjes, schilfers of andere 'defecten' aan de harspot zijn gekomen. Gezien de hoge leeftijd van Maria Barro producten is dit een normale ''wear & tear'', die ook zichtbaar is in de foto's voor aankoop. De harspotten bevatten nog resten van hars, zowel aan de binnen- als de buitenkant.

Is het product toch niet wat u ervan had verwacht? Neemt u dan contact met ons op. We kijken dan samen wat er aan de hand is en hoe we tot een oplossing kunnen komen. Lukt dat niet, dan kunt u het product tijdens 14 dagen bedenktijd zonder opgaaf van reden naar ons retourneren. Conform de Nederlandse wet heeft u als consument namelijk recht op 14 dagen bedenktijd na aankoop van het product.

Bij het retourneren van het product betaalt u de retourverzendkosten. Gezien het gewicht en de speciale aard van het product is het noodzakelijk voor de retourzending eerst contact met ons op te nemen.

 

Retouradres

Maria Barro

Spoorstraat 89

6591 GS Gennep

Nederland


Terugbetaling

Nadat wij het product van u retour ontvangen hebben, krijgt u de aankoopsom en eventuele bij aankoop betaalde verzendkosten binnen 14 dagen terug.